A Matt Element cserepeslemez a lakossági felhasználók kedvelt építőanyaga, kifinomult matt színválasztékunkból minden bizonnyal megtalálja az Ön által preferált cserepeslemezt családi házának tetőfedéséhez.

Matt Element cserepeslemez tehnikai adatai

Anyagvastagság 0,5 mm   A Matt Element cserepeslemez a lakossági felhasználók kedvelt építőanyaga, széles matt színválasztékkal
Hasznos szélesség 1110 mm  
Lépéshossz 350 mm  
Súly 4,40 kg/m2  
Maximális hossz 6000 mm  
Profilmagasság 23 mm  
Festékréteg 35 um  

Több cserepeslemez >>

További acél tetőlemezek >>

Matt Element cserepeslemez képgaléria

Metszeti rajz

Matt Element cserepeslemez metszeti rajz

Matt Element cserepeslemez felhasználási területei

  • családi házak
  • ikerházak
  • lakóparkok
  • uszodák, rendezvényközpontok

Cserepeslemez árak megtekintése >>

30ev garancia

Matt Element cserepeslemez jellemzői

A Matt Element cserepeslemez egyedi méretre gyártása a vevőink igénye szerint történik, akár 6 méteres hosszúságban. Megkímélheti magát a belső páralecsapódás okozta vizesedéstől, amennyiben antikondenzációs filcbevonattal rendeli meg termékünket, ennek részleteiről érdeklődjön kollégáinktól elérhetőségeinken!

Matt Element cserepeslemez műszaki adatainak letöltése

Matt Element cserepeslemezhez hasonló termékek

Element Cserepeslemez

Element cserepeslemez

Az Element cserepeslemez kiváló választás családi házak, lakóépületek, garázsok tetőfedéséhez: időtállósága, könnyű súlya és széles színválasztéka teszi vonzóvá lakossági felhasználóink részére.


Vásárlói vélemények

2013.11.25.

5/ 5

Azért választottuk a matt színt, mert kellően visszafogott a megjelenése, nagyon szép lett a tető. Tudtunk venni hozzá pont ugyanolyan csavart is és legyártották a kúpokat is ugyanabból a színből. Azóta már leszigeteltük belülről a tetőt, semmi ázás nincs, megérte.


Néhány szó arról, hogy miért éri meg a cserepes lemez?

A cserepes lemezek sokoldalúságuknak és előnyös tulajdonságaiknak köszönhetően szinte bármilyen épület tetőfedésére felhasználhatók. A legtöbbször lakossági célokra, lakóépületek fedésére alkalmazzák, gyakran azonban nagyobb bevásárló központokat, irodaépületeket, templomokat vagy kórházakat is fednek vele. Elsősorban ugyanakkor a családi házak esetében használják.

Hogy miért olyan univerzális a cserepes lemez? Ennek egyik oka kis súlya – körülbelül tizedannyit nyom csak, mint a hagyományos, kerámia, vagy beton tetőcserepek, ennek köszönhetően könnyen szállíthatóak és rögzíthetőek, tehát legyen szó bármilyen épületről, a tetőfedés nem követel meg komolyabb erőfeszítéseket, ezért a költségek is alacsonyabbak lesznek.

A kis önsúlynak köszönhetően komolyabb teherbírással rendelkező tetőszerkezetre sincsen szükség, tehát gyengébb tetőkre is felszerelhető. Ha pedig felújításról, modernizálásról van szó, egyszerűen rá lehet fektetni az új réteget a korábbi tetőfedő anyagra.

A cserepes lemezek különleges rögzítési módja is számos előnyt biztosít – nem csak száz százalékban szél-, vihar- és vízállóvá teszi a tetőt, de lehetőséget ad arra is, hogy akár már 14 fokos tetőhajlásszögtől felhelyezésre kerüljön.

Cserepeslemezzel fedett tetőCserepes lemezzel fedett tető

A lemez emellett méretre szabható – a megrendelő határozhatja meg, pontosan mekkora méretű lemezekre van szüksége, nem kell kompromisszumokat kötnie, a lemezek pedig akár egyben, nagyobb darabokban is rögzíthetőek, ezzel megint csak gyorsabbá téve a munkát. Felülete emellett egységes is.

Mivel a cserepes lemez gyártás során sokféle színben és egyedi méretben előállíthatók az elemek, könnyedén kiválaszthatja az épület homlokzatához illő színt. Felhelyezés után a hagyományos tetőcserepektől ránézésre szinte megkülönböztethetetlen – talán csak abban más, hogy jóval tisztább, esztétikusabb. Sima felületének köszönhetően a moha sem tapad meg rajta, a szennyeződések nagy részét pedig az eső lemossa róla.