A T18-as Element trapézlemez a legkedveltebb a lakossági felhasználók körében, tetőfedésre, oldalfalak kialakítására és kisebb ipari épületek, tárolók, garázsok tetőfedéséhez ideális.

T18 Element trapézlemez technikai adatai

Anyagvastagság 0,5 mm   T18 Element trapézlemez a lakossági felhasználók legkedveltebb tetőfedő anyaga
Hasznos szélesség 1100 mm  
Külső borda 30 mm  
Maximális hossz 12000 mm  
Profilmagasság 18 mm  
Festékréteg 25 um  

Több trapézlemez >>

További acél tetőlemezek >>

T18 Element trapézlemez képgaléria

Metszeti rajz

T18 Element Trapézlemez metszeti rajza

T18 Element trapézlemezek felhasználási területei

  • kisebb tárolók, garázsok, műhelyek tetőfedésére
  • melléképületek oldalfalaként
  • kerítések kialakításához

Trapézlemez árak megtekintéséhez kattintson ide >>

30ev garancia

T18 Element trapézlemezek jellemzői

A T18 Element trapézlemezek gyártása telephelyünkön történik, így az egyedi mérteben történő gyártás minden esetben megoldható. A T18-as lemez poliészter bevonatának köszönhetően rendkívül jól ellenáll az időjárási tényezőknek. A páralecsapódás ellen antikondenzációs filcbevonattal is gyártjuk a lemezt, amennyiben a megrendelő igényt tart rá.

Element T18 trapézlemez műszaki adatainak letöltése

T18 Element trapézlemezhez hasonló termékek

T35 Element Trapézlemez

T35 Element Trapézlemez

A T35-ös lemezek főleg ipari épületek, gazdasági épületek tetejére jelent kitűnő megoldást. Ezt a trapézlemez típust tető-, illetve falprofilként is tudjuk gyártani!

T45 Trapézlemez

T45 Trapézlemez

A T45 trapézlemez kis lejtésű tetőknél elterjedt. Alkalmas raktárak, kereskedelmi-, mezőgazdasági- és ipari épületek, sportcsarnokok építésére.

T50 Trapézlemez

T50 Element Trapézlemez

A T50 trapézlemez elsősorban ipari és mezőgazdasági épületek, csarnokok tetőburkolataként használatos. Alkalmazása bennmaradó zsaluzatként is elterjedt.

T55 Trapézlemez

T55 Element Trapézlemez

A T55-ös trapézlemezek ipari- és középületek, sportcsarnokok, irodaházak, mezőgazdasági épületek tető- és falburkolataként alkalmazhatók, alátámasztásához elegendő a 1000-1500 mm szelemenköz is.


Vásárlói vélemények

2013.11.25.

5/ 5

Van egy 45 négyzetméteres műhelyem az udvarban, annak a tetejét fedtük be a 18-as lemezzel. Egy nap alatt legyártották, és ki is hozták a lemezt, tetőfóliát, lécet, hófogót, mindent tudtunk venni hozzá a Tesz-97-nél.

T18-as lemez felhasználása tetőre

A 0,5 mm anyagvastagságú horganyzott, vagy színes lemez praktikus tetőburkoló anyag fa, vagy acél tartógerendára erősítve. Szerelése gyors, sok időt spórolhatunk meg. Az általunk gyártott termékek közül a T18-as a legkedveltebb tetőfedő anyag a lakosság körében, mert a mintázata praktikus nagy felületű tetőre és oldalfalra egyaránt. Kisebb ipari épületek, tárolók és garázsok tetejére választják, mert elegendő 500-600 mm távolságban alátámasztani.

T18-as lemez felhasználása oldalfalnak

A T18-as mintázata miatt népszerű megoldás csarnokok, gazdasági épületek, garázsok oldalfalának. A zártszelvény keretekre felfogatása gyors a különböző önfúró csavarokkal, vagy szegecsekkel. Az oldalszelemenek távolsága 700-800 mm esetén stabil támasztékot jelent a vékonyabb lemeznek is.

Bővebben a T18-as lemez felhasználásáról >>