napelem rendszerek

Napelemes rendszerek komplett kialakítása a tervezéstől az üzembe helyezésig

A napelem rendszerek értékesítését a tervezési fázistól egészen a felszerelésig elvégezzük, legyen szó akár családi házak, ipari létesítmények, tanyák, közületek komplett kivitelezéséről.

napelem tipusok

Poli- és monokristályos napelemek

Cégünk polikristályos és monokristályos panelrendszerek kiépítését vállalja. A polikristályos panel szórt fényt hasznosításít, míg a monokristályos panelek leginkább a direkt fényt hasznosítják. Mindkét paneltípus gyakorlatilag bármilyen tetőre felszerelhető.

napelem rogzites

Tartószerkezet gyártás

A panelek tartószerkezetét bármilyen tetőre legyártjuk, cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik acél és fémszerkezetek gyártásában. A tetők tehercsökkentését figyelembe véve kiváló minőségű alumínium és rozsdamentes tartószerkezeteket is építünk.

napelem palyazat

Pályázati és hitelügyintézés

Vállaljuk a pályázati források felhasználásával kapcsolatos komplett ügyintézést a tervezési folyamattól, a kalkuláción át, a pályázati dokumentáció elkészítésével és a kivitelezési munkálatokkal együtt. A projekt engedélyeztetési és elszámolási adminisztrációs munkáit is elintézzük.

Napelem: energia - és költséghatékonyság

A környezettudatos gondolkodás jegyében fontosnak tartjuk a megújuló energiaforrások minél szélesebb körben való alkalmazását.

A megújuló energiaforrások közül a technológia mai fejlettségi szintjén hazánkban a napenergia érhető el és hasznosítható legegyszerűbben. A napelemek a fényenergiából elektromos áramot állítanak elő, majd az így termelt áram kerül hasznosításra.

Ezzel a technológiával mára családi házak, lakások, irodaépületek és komplett ipari területek áramellátását is gazdaságosan tudjuk biztosítani.

A zöld energiát használó rendszerek magas korszerűségi mutatóin túl a költséghatékonyság szempontjait is magukban hordozzák, így ma már kifizetődőbb napelemes rendszert alkalmazni háztartásunkban, vállalkozásunkban egyaránt.

Kalkuláció és tervezés

A tervezés során minden esetben a megtérülést tartjuk szem előtt. Első lépésként a korábbi fogyasztási adatok alapján kalkulációt készítünk arról, hogy a villamos energia költségek részleges vagy teljes kiváltásához milyen teljesítményű napelemes rendszer elegendő.

Ezekre az értékekre építve a helyszíni egyeztetés során már a kialakítás optimális paramétereit vizsgáljuk. Szakembereink a kivitelezés helyszínére szabva választják a legmegfelelőbb megoldásokat, ezáltal a későbbiekben a rendszer kialakítása nem igényel bontást, átalakítást.
A helyszíni felméréseket ingyenesen végezzük el ügyfeleink számára.

ajanlatkeres

Napelemes rendszerek típusai

Hálózatba tápláló napelemes rendszerek

A hálózatba tápláló napelemes rendszerek előnye, hogy a fölösleges energiát az áramszolgáltató rendszerébe táplálja egy inverter segítségével, így a többlettermelést a szolgáltató jóváírja számlánkon. A szolgáltató ilyen rendszer esetében lecseréli a villanyórát is, hiszen nem csupán a fogyasztást, de e visszatermelést is mérni kell.

halozatba taplalo napelem rendszer

Hálózatba tápláló napelemes rendszer

Sziget üzemű napelemes rendszerek

Leginkább olyan helyeken célszerű az alkalmazásuk, ahol nincs elektromos közműhálózat kiépítve, vagy a hálózat kiépítése nagyon drága lenne. A fel nem használt áramot a rendszer egy akkumulátorban tárolja.

sziget uzemu napelem rendszer

Sziget üzemű napelemes rendszerek

A napelemek elhelyezése - kivitelezési munkálatok

A napelemes rendszerek gazdaságos megoldást jelentenek az energia szolgáltatóktól való pénzügyi függetlenség eléréséhez és a havi kiadások csökkentéséhez, cégünk ebben kíván segítségére lenni.

Poli- és monokristályos napelemekkel foglalkozunk, amelyeknek minden alkotórésze megfelel a legszigorúbb európai minősítési normáknak. Saját gyártású tartószerkezeteink alumíniumból és rozsdamentes anyagokból készülnek, növelve ezzel az átadásra kerülő berendezés biztonságosságát és időállóságát. Műszaki kollégáink szakértelme és precizitása által napelemeinket az egyedi megoldásokat igénylő helyzetekben is optimálisan szereljük fel.

solar banner

Napelem pályázat és hitelügyintézés

Az Európai Unió támogatásával itthon is egyre több lehetőség nyílik pályázati források lekötésére napelemes rendszer telepítése és megújuló energia felhasználási területeken. Ezek a pályázatok - jelenlegi információink szerint - hangsúlyosan az önkormányzatokat, a vállalkozásokat és non-profit szervezeteket érintik.

Cégünk vállalja a pályázati források felhasználásával kapcsolatos komplett ügyintézést a tervezési folyamattól, a kalkuláción át, a pályázati dokumentáció elkészítésével és a kivitelezési munkálatokkal együtt, a projekt költségeinek elszámoláshoz szükséges kifizetési kérelem adminisztratív anyagának összeállításáig, beleértve az engedélyezéseket is.

Kollégáink a napelemes rendszer kialakításához kapcsolódó esetleges banki hitelügyintézési feladatokat is átvállalják.

ajanlatkeres