A T35 Element Trapézlemez főleg ipari épületek, gazdasági épületek tetejére jelent kitűnő megoldást, mert alátámasztásához elegendő a 800-1100 mm szelemenköz is, de oldalfalként is széleskörűen alkalmazható.

T35 Element trapézlemez technikai adatai

Anyagvastagság 0,5 mm   T35 Element trapézlemez az ipari és gazdasági épületek kiváló tetőfedő és oldalfal burkolati anyaga
Hasznos szélesség 1050 mm  
Külső borda 40 mm  
Maximális hossz 12000 mm  
Profilmagasság 35 mm  
Festékréteg 25 um  

Több trapézlemez >>

További acél tetőlemezek >>

T35 Element trapézlemez képgaléria

Metszeti rajz

T35 Element trapézlemez metszeti rajz

T35 Element trapézlemez felhasználási területei

  • ipari, gazdasági, mezőgazdasági épületek tetőfedéséhez
  • középületek, csarnokok tetőfedéséhez
  • kerítés építéshez

Trapézlemez árak megtekintéséhez kattintson ide >>

30ev garancia

T35 Element trapézlemez jellemzői

A T35-ös lemez gyártását telephelyünkön végezzük, kiszállítását országszerte vállaljuk. A lemezeket igény szerint egyedi méretre tudjuk gyártani, így a kellően megfontolt tervezés mellett minimális hulladékkal számolhat építkezéskor. A poliészter bevonati rendszerrel készült T35-ös lemezre 15 év garanciát vállalunk.

Element T35 trapézlemez műszaki adatainak letöltése

T18 Element trapézlemezhez hasonló termékek

T18 Element Trapézlemez

T18 Element Trapézlemez

A T18-as lemez a legkedveltebb a lakossági felhasználók körében: tetőfedésre, oldalfalak kialakítására és kisebb ipari épületek, tárolók, garázsok tetőfedéséhez ideális.

T45 Trapézlemez

T45 Trapézlemez

A T45 trapézlemez kis lejtésű tetőknél elterjedt. Alkalmas raktárak, kereskedelmi-, mezőgazdasági- és ipari épületek, sportcsarnokok építésére.

T50 Trapézlemez

T50 Element Trapézlemez

A T50 trapézlemez elsősorban ipari és mezőgazdasági épületek, csarnokok tetőburkolataként használatos. Alkalmazása bennmaradó zsaluzatként is elterjedt.

T55 Trapézlemez

T55 Element Trapézlemez

A T55-ös trapézlemezek ipari- és középületek, sportcsarnokok, irodaházak, mezőgazdasági épületek tető- és falburkolataként alkalmazhatók, alátámasztásához elegendő a 1000-1500 mm szelemenköz is.


Vásárlói vélemények

2013.11.25.

5/ 5

Utcafronti kerítést készíttettünk a lemezből, pár nap alatt kihozták, nem kellett sokat várni rá. Meg voltunk elégedve a munkával és a lemezzel is.

Hova ajánlunk T35-ös lemezt?

Főleg ipari épületek, gazdasági épületek tetejére választják, mert a T35-ös acéllemez alátámasztásához elegendő a 800-1100 mm szelemenköz is. Ezt a trapézlemez típust tető-, illetve falprofilként is tudjuk gyártani!

Bővebben a T35-ös acéllemez felhasználásáról >>