A cégünk által gyártott ELEMENT tető és falburkolati acéllemezek I. osztályú alapanyagaiknak köszönhetően időtálló megoldást biztosítanak a könnyűszerkezetes rendszerekhez. Többrétegű bevonati rendszerrel ellátott trapézlemez, cserepeslemez és szinuszlemez termékeink minden esetben tüzihorganyzott, nagyszilárdságú acéllemezből készülnek, így alkalmazásukkal kiválthatók a hazánkban korábban elterjedt alumínium lemezek, amelyek szilárdsága, strapabírósága nem volt hosszútávra tervezhető.

element-trapezlemezek

A könnyűszerkezetes lemez termékek országunkban való megjelenése óta a köznyelv előszeretettel használja a „Lindab lemez" kifejezést. Cégünk célja a precíz hazai gyártás segítségével megfelelni a minőségi elvárásoknak, és hasonlóképpen megismertetni az ELEMENT nevet a vásárlókkal.

Az ELEMENT termékcsaládba tartózó lemezek gazdaságos árat és biztonságos megoldást nyújtanak vásárlóink számára új építéseknél és felújításoknál, mind tetők mind falburkolatok kivitelezésénél.

Az ELEMENT tető-és falrendszerek sokrétű felhasználhatóságra adnak lehetőséget: családi házak és lakóparkok tetőfedése, bádogozása; ipari, gazdasági és mezőgazdasági épületek kivitelezése; kerítések, födémek, oldalfalak megvalósítása.

Mindehhez segítséget nyújt szakmai tapasztalatunk, profil választékunk és nagy színpalettánk.

magyar-gyartmany-120
100% MAGYAR GYÁRTMÁNY

Cégünk, a TESZ-97 Kft. 100%-ban magyar tulajdonú, magyar székhelyű vállalkozás. Az ArcelorMittal alapanyagból készült minőségi trapézlemezeinket dabasi telephelyünkön, magyar munkaerővel gyártjuk.